Medewerkers

 

                       

                        team huisartsenpraktijk Elbers & van Soest, Haarlem- Noord Catharinahuis, vrouwelijke huisarts

Dokter Elbers en dokter van Soest hebben elkaar als waarnemer ontmoet in Haarlem en besloten om gezamenlijk de praktijk van dokter Botman over te nemen. Ze hebben nu samen een duo-praktijk onder de naam "Huisartsenpraktijk Elbers & van Soest".

huisartsen

dokter Elbers strand huisartsenpraktijk Elbers & van Soest Haarlem Noord Catharinahuis                                       

 

 

dokter Elbers,

aanwezig dinsdag, donderdag, vrijdag

Dokter Elbers studeerde Geneeskunde in Antwerpen en Rotterdam. Aansluitend heeft ze als arts-assistent op de thoraxchirurgie gewerkt. Na een switch naar de algemene chirurgie is ze vervolgens gaan specialiseren om huisarts te worden. In het huisartsen vak heeft ze helemaal haar draai gevonden. Op 1 maart 2010 behaalde ze haar bul aan de UvA in Amsterdam.

Na als waarnemer in verschillende praktijken in Amsterdam en omgeving te hebben gewerkt, heeft  ze van 2012 tot aan de overname als vaste waarnemer voor 3 dagen in de week bij een huisartsenpraktijk in Haarlem-Noord gewerkt.

dokter van Soest huisartsenpraktijk Elbers & van Soest Haarlem Noord Catharinahuis

 

 

 

dokter van Soest,

aanwezig maandag, woensdag, donderdag

Dokter van Soest studeerde Geneeskunde en Geestelijke Gezondheidskunde in Maastricht. Daarna ging zij aan de slag als arts assistent interne geneeskunde in Tilburg. Deze functie verruilde zij voor een baan als poortarts op de SEH van het Vu ziekenhuis in Amsterdam. In 2007 startte zij met de huisartsenopleiding eveneens aan de Vu.

Sinds het behalen van haar huisarts dipoma in 2009, heeft dokter van Soest in diverse praktijken in Haarlem-Noord en in de Universitaire huisartsenpraktijk van het Vu ziekenhuis gewerkt.

Vanaf mei 2013 tot aan de overname is dokter van Soest op de vrijdagen werkzaam geweest in de praktijk van dokter Botman.

 

 

 

                                          

 

 

 

assistentes

MOnique

                                                               

Monique Wehnes, 

aanwezig maandag, dinsdag, donderdag

Monique is bijna 20 jaar het vaste aanspreekpunt voor patiënten geweest, in de praktijk van dokter Botman. Voor vele patiënten dus een vertrouwd gezicht.

Monique werkt nu 3 hele dagen in onze praktijk.

 

 Jacqueline assistente huisartsenpraktijk Elbers & van Soest Haarlem-Noord Catharinahuis vrouwelijke

Jacqueline Leoni,

aanwezig maandagochtend, woensdag, donderdag, vrijdag

Jacqueline werkt inmiddels 15 jaar in de gezondheidszorg en nog altijd met veel plezier. Het laatste halfjaar voor de overname was zij op de woensdagochtenden als assistente werkzaam in de praktijk van dokter Botman.  Zij is 3,5 dag per week in onze praktijk werkzaam!

 

praktijkondersteuners

 

Marcelle Wellema praktijkverpleegkundige/ POH-S huisartsenpraktijk Elbers & van Soest, Catharinahuis

Marcelle Wellema, praktijkverpleegkundige

aanwezig maandag, dinsdag, woensdag

Nadat Marcelle de opleiding HBO-Verpleegkunde in Utrecht heeft afgerond, heeft zij jaren als wijkverpleegkundige in Haarlem bij de thuiszorg gewerkt. Daarnaast verzorgde zij individuele begeleiding aan ouderen en hun mantelzorgers.

In 2014 heeft Marcelle de specialisatie ‘Ouderenzorg in de eerste lijn’ gedaan in Amsterdam en vervolgens de post-HBO opleiding ‘Praktijkondersteuning Somatiek’ in Amsterdam, welke zij in 2015 heeft afgerond. Sinds 2014 is Marcelle werkzaam als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk. Hierbij verleent ze door de huisarts gedelegeerde zorg aan patiënten met diabetes, astma/COPD, hart- en vaatziekten en ouderenzorg.

Marcelle werkt drie vaste dagen in onze huisartsenpraktijk.

 

 

 Gonnie Keijsper POH-GGZ huisartsenpraktijk Elbers & van Soest Catharinahuis Haarlem- Noord                                                          

 

Gonnie Keijsper,

aanwezig maandag, woensdag

Gonnie wordt als ZZP-er door ons ingehuurd als praktijkondersteuner- GGZ. Gonnie heeft ruime ervaring in het begeleiden van zowel volwassenen als ook kinderen met psychische klachten

 

Madeleine de Vilder

Madeleine de Vilder,

aanwezig donderdagen en per 1-8 om de week de vrijdagen.

Madeleine werkt als psychiatrisch verpleegkundige gedetacheerd vanuit Prezens in onze praktijk.